هوای کلانشهر مشهد امروز ناسالم است (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهدمقدس: خیابان گل جنب بوستان برکت برپا خواهد شد حمایت ویژه شهرداری مشهد از تشکل‌های قرآنی برای نخستین بار شهردار مشهد مقدس: استقبال از بهار یک کار ویژه و شاخص برای مشهد است | بهره‌برداری از پروژه ایوان سلام در پایانه مسافربری امام رضا (ع) تا پایان سال ۱۴۰۳ + فیلم درباره تاریخ ساختمان شهرداری مشهد | ساخت عمارت بلدیه با ۴۰۰‌هزار آجر ابلق فشاری رشد ۱۳ درصدی ظرفیت اقامتی کلانشهر مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ ورود اولین تابلو‌های برق فشارمتوسط خط۳ مترو به مشهد (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) مشهد با اعتباری بالغ بر ۵۲۰ میلیارد تومان هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) تمامی معابر اصلی مشهد بازگشایی شد| معابر به صورت مستمر برف‌روبی و یخ‌زدایی می‌شوند (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) گزارش پلیس از وضعیت ترافیکی معابر مشهد | خیابان‌ها باز است، اما حرکت به‌کُندی انجام می‌شود (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) پیگیری خواسته‌های شهروندان مشهدی در تریبون مردمی محله امامیه | کوشش برای روکش معاون سلامت و تربیت بدنی سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد: مجموعه‌‌های ورزشی خصوصی در اختیار عموم باشد ۱۴۰۴، سال پربار پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقلی مشهد فعالیت بیش از ۴۰۰ نیرو برای آماده سازی بزرگ‌ترین ایستگاه جزیره‌ای مترو درمیدان شهدای مشهد انجام بیش از ۲۵ میلیون و ۷۰۰ هزار سفر از طریق ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد در بهمن‌ماه ۱۴۰۳ فرماندار مشهد: ۳ هزار جای‌پارک در هسته مرکزی شهر مشهد برای ایام نوروز ۱۴۰۴ پیش‌بینی شده است زائران مشهد برای رزرو واحد اقامتی خود به کدام سامانه‌ها مراجعه کنند؟ بارش برف هوای کلانشهر مشهد را پاک کرد (۱۲ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

«مردمی بودن» موضوع اصلی نشان مشهدالرضا (ع) است | نسل جوان با خلاء الگو‌ها مواجه است

  • کد خبر: ۳۰۷۴۹۴
  • ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۵
«مردمی بودن» موضوع اصلی نشان مشهدالرضا (ع) است | نسل جوان با خلاء الگو‌ها مواجه است
رئیس کارگروه بهداشت، درمان و محیط زیست دومین رویداد نشان مشهد الرضا (ع) گفت: مردمی بودن موضوع اصلی نشان مشهد است، به این معنی که ما فردی را از مردم به مردم معرفی می‌کنیم که مانند آنهاست، اما تصمیم گرفته در یک موضوع خاص اقدامات خاصی انجام دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، زینب سالاری مقدم، درمان و محیط زیست دومین رویداد نشان مشهد الرضا (ع) گفت: اتفاقی که در نشان مشهد رقم می‌خورد اتفاق بسیار مبارکی است، در دنیای امروز با پیچیدگی‌هایی که با آن مواجه هستیم و حجم زیاد اطلاعاتی که به سمت فرزندان ما سرازیر می‌شود ما با خلأ الگو‌ها مواجه هستیم یعنی آدم‌هایی که قهرمانان زندگی ما باشند و بتوانند برای سبک زندگی ما الگو باشند.

وی تصریح کرد: در چنین شرایطی نیاز است به سمت معرفی الگو‌ها در موضوعات مختلف برویم تا نسل‌های بعد ما بدانند اگر در اولین رویداد نشان مشهد الرضا شخصی مانند دکتر عدالتیان این نشان را دریافت کرده چه خصوصیاتی داشته است تا او را بعنوان الگو بپذیرد.

رئیس کارگروه بهداشت، درمان و محیط زیست دومین رویداد نشان مشهد الرضا (ع)، معرفی الگو برای دریافت نشان مشهد الرضا را کاری بسیار سخت توصیف کرد و گفت: معرفی الگو باید طوری باشد که همه جوانب زندگی یک نفر را در برگیرد ما نباید به سمت معرفی الگو‌های تک بعدی برویم، ورای معیار‌های تخصصی ما باید ملاک‌هایی برای گزینش داشته باشیم که به ما کمک کند موضوعات عمومی یک فرد را نیز بررسی کنیم.

سالاری مقدم ادامه داد: فردی که این نشان را دریافت می‌کند علاوه بر اینکه در حوزه تخصصی خود سرآمد است باید در اخلاق، ایمان، تعاملات اجتماعی، فردی سالم و مردمی باشد که برای مردم کار کند و با مردم در یک مسیر قدم بگذارد.

وی تصریح کرد: به نظر من مردمی بودن موضوع اصلی نشان مشهد است، به این معنی که ما فردی را از مردم به مردم معرفی می‌کنیم که مانند آنهاست، اما تصمیم گرفته در یک موضوع خاص اقدامات خاصی انجام دهد.

حضرت فاطمه زهرا (س) کثیرالخیر هستند

رئیس کارگروه بهداشت، درمان و محیط زیست دومین رویداد نشان مشهد الرضا (ع) در ادامه به صفت کثیرالخیر بودن حضرت فاطمه زهرا (س) اشاره کرد و گفت: ایشان به همه خیر می‌رسانند، حتی به دشمنان شان، حتی به افرادی که در زمانه آنها زیست نمی‌کنند، ما باید این موضوع را در نشان مشهدالرضا (ع) مورد توجه قرار دهیم، یعنی افرادی را به عنوان الگو به جامعه معرفی کنیم که در اخلاق، ایمان، آداب معاشرت، ایمان، تقید، وطن پرستی و مردمی بودن ظرفیت الگو شدن داشته باشند.

سالاری مقدم عنوان کرد: نشان مشهد الرضا (ع) امانتی است از گذشته که الان در دست ماست و باید به آینده برسد.

همه دستگاه‌ها باید نسبت به نشان مشهد الرضا (ع) حس تکلیف داشته باشند 

وی در پاسخ به این سوال که چطور می‌شود نشان مشهدالرضا (ع) را تبدیل به یک رویداد ملی و بین المللی کرد، گفت: اگر بخواهیم افرادی که در سطح ملی و بین المللی گام‌های موثری را برای امام رضا (ع) و مشهد برداشته‌اند بعنوان الگو معرفی کنیم باید کنار کارگروه‌های تخصصی هشتگانه که الان وجود دارد یک کارگروه پژوهش ایجاد شود و در سطح ملی و بین الملل افراد را شناسایی و رصد کند.

رئیس کارگروه بهداشت، درمان و محیط زیست دومین رویداد نشان مشهد الرضا (ع) خاطرنشان کرد: برای این رویداد باید همه دستگاه‌ها دغدغه و حس تکلیف کنند و گستره کار باید از کارگروه‌ها فراتر رود و همه در سطح استانی و ملی پای کار باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->